Секреты здоровья

Здоровым быть легко! С нами вы станете здоровыми на 100%

Молитвы об исцелении.

29.09.2015 в 05:41

Молитва матри перед иконой казанской божьей.

О пресвятая госпоже владычице богородице! Со страхом, верою и Любовию припадающе пред честною иконою твоею, мы молим Тя: не отврати лица твоего от прибегающих к тебе, умоли, милосердая Мати, сына твоего и бога нашего, господа Исуса хрииста, да сохранит мирну страну нашу, да утвердит ее во благочестии, церков же свою святую непоколебиму да соблюдет, и от неверия, ересей и раскола да избавит
. Не имамы бо иныя помощи, не имамы иныя надежды, разве тебе, пречистая дево: ты еси всесильная христиан помощница и заступница. Избави всех с верою тебе молящихся от падений греховных, от навета злых человек, от всяких искушений, скорбей, болезней, бед и от внезапныя смерти. Даруй нам дух сокрушения, смирение сердца, чистоту помышлений, исправление греховныя жизни и оставление прегрешений, да вси благодарне воспевающе величия и милости твоя, являемыя нам зде на земли, сподобимся небеснаго царствия, и тамо со всеми святыми прославим пречестное и великолепое имя отца и сына и святаго духа. Аминь.

Молитва о здравии.

О господь мой, создатель мой, прошу помощи твоей, даруй исцеление рабе твоей (имя), омой кровь мою лучами твоими. Только с помощью твоею придет исцеление мне. Прикоснись к мне силою чудотворною, благослови все пути мои ко спасению, выздоровлению, исцелению. Подари телу моему здравие, душе моей - благословенную легкость, сердцу моему - бальзам божественный. Боль отступит, и силы вернутся, и раны заживут мои телесные и душевные, и придет помощь твоя. Лучи твои с небес дойдут до меня, дадут мне защиту, благословят на исцеление от недугов моих, укрепят веру мою. Да услышит молитву сию господь. Слава и благодарность силе господа. Аминь.

"Отче наш".
Отче наш, иже еси на небесех! Да святится имя твое, да приидет царствие твое, да будет воля твоя, яко на небеси и на земли. Хлеб наш насущный даждь нам днесь; и остави нам долги наша, яко же и мы оставляем должником нашим; и не введи нас во искушение, но избави нас от лукавого, яко твое есть царство, и сила, и слава отца и сына и святго духа. Ныне и присно и во веки веков. Аминь. - 3 раза.

"Богородица".
Пресвятая богородице, спаси нас.
Достойно есть яко воистинну блажити Тя, богородицу, присноблаженную и пренепорочную и матерь бога нашего. Честнейшую херувим и славнейшую без сравнения Серафим, без истления бога слова рождшую, сущую богородицу Тя величаем.
Взбранной воеводе победительная, яко избавльшеся от злых, благодарственная восписуем ти раби твои, богородице, но яко имущая державу непобедимую, от всяких нас бед свободи, да зовем ти: радуйся, невесто неневестная. Все упоклние мое на Тя возлагаю, Мати божья, сохрани мя под кровом твоим.
Молитвенное призывание святго, имя которого носишь.
Моли бога о мне, святый угодниче божий (имя), яко аз усердно к тебе прикегаю, скорому помощнику и молитвеннику о душе моей. Аминь. - 3 раза.

"Да Воскреснет Бог".
Да воскреснет бог, и расточатся врази его, и да бежат от лица его ненавидящии его. Яко исчезает дым, да исчезнут; яко тает воск от лица огня, тако да погибнут беси от лица любящих бога и знаменующихся крестным знамением, и в веселии глаголящих: радуйся, пречестный и животворящий кресте господень, прогоняяй бесы силою на тебе пропятого господа нашего Исуса Х, во ад сшедшаго и поправшего силу диаволю, и даровавшаго нам крест свой честный на прогнание всякого супостата. О, пречестный и животворящий кресте господень! Помогай ми со святою госпожею девою богородицею и со всеми святыми во веки. Аминь". - 1 раз.

"На горе вертепе стоит престол. На престоле матушка божья пресвятая богородица царица небесная, в руках держит меч, рака сечь, рака сечь и в корень его и в белом теле рабы божьей (имя) колючий, ползучий, растучий, летучий, огненный, Глотовой, пухчивой, глазной, внутренней, ветряной, ползучий, жиловой, кроющий, гниюший, сверлящий, зернистый, бурлящий, бородавчатый. Аминь.

Да помилуй, богородица, царица небесная, выгони, выступи с рабы божьей (имя. Пресвятая богородица - ты всем помощница и великие боли удаляющая, удали болезнь от рака, умертви рака, засуши рака и корни его в теле удали. Болезни от рака и все его названия задуши, рака умертви и корни его в теле, удали болезни от рака и корни его и в крови, жилах, мозгах, выгони, высели с 10 суставов, оздорови тело пораженной нарожденной молитвенной рабы божьей (имя) рак, выступи, выгони. Аминь. Аминь. Аминь".

"Отче наш" - 3 раза. "На мор, на окияне стоит дерево, под деревом, под корнем сидит рак. Рак - рачица, возьми сего рака от рожденной, крещеной рабы божьей (имя. Ветряной, водяной, глазной, жгучий, пилючий, болючий, свсрдючий. От белого глаза, от серого глаза, от радостного глаза, от ненавистного глаза, от переговоров, денного, от полуденного, ночного, от полуночного, минутный, секундный, отчитываю из костей, из мощей, из желудка, из чрева, из жил, из поджил, из пальцев, из суставов, из буйной головы, из ясных очей, из красной крови, из желтой кости, из белого тела.

Тут тебе не жить, красной крови не пить, желтой кости не ломить, белого тела не точить. Отчитываю я, не отзываю. Сама пресвятая богородица на престоле сидела, крестом обводила, рак вызывала, а я, помошница ей, помогала. Иди туда, где солнц светит, людской глаз не заходит, хозяйский след не заносит. Там тебе быть, там тебе жить, там тебе Женеву точить. Аминь".

Молитва первая об исцелении болящего.

Владыко вседержителю, святый царю, наказуяй и не умерщвляяй, утверждаяй низпадающия и возводяй низверженныя, телесныя человеков скорби исправляяй, молимся тебе, боже наш, раба твоя (имя) немощствующая, посети милостию твоею, прости мне всякое согрешение вольное или невольное. Мне, господи, врачебную твою силу с небесе низпосли, прикоснися телеси, угаси огневицу, укроти страсть и всякую немощь таящуюся, буди врач рабы твоей (имя), воздвигни меня от одра болезненнаго и от ложа озлобления цела и всесовершенна, даруй меня церкв твоей благоугождающа и творяща волю твою. Твоё бо есть, еже милости и спасати ны, боже наш, и тебе славу возсылаем, отцу и сыну и святому духу, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

Mолитва вторая об исцелении болящего.

О, премилосердый боже, отче, сыне и святый душе, в нераздельной троице поклоняемый и славимый, призри благоутробно на рабу твою (имя), болезнею одержимую; отпусти мне вся согрешения мои; подай мне исцеление от болезни; возрати мне здравие и силы телесныя; подай мне долгоденственное и благоденственное житие, мирные твои и примирные благая, чтобы я вместе со всеми приносила благодарные мольбы тебе, всещедрому богу и создателю нашему.
Пресвятая богородица, всесильным заступлением твоим помоги мне умолить сына твоего, бога моего, об исцелении рабы божьей (имя.
Все святые и ангелы господни, молите бога о больной рабе его (имя. Аминь.

"Отче наш" обычно читают по утрам, на заре, когда хотят побыстрее избавиться от болезни или если предстоит какое-либо важное дело. Рекомендуют читать молитвы и заговоры - обереги ежедневно, как было не одно столетие раньше во всех семьях. Читать независимо от религиозных убеждений, они в конечном итоге восстанавливают нарушенную в природе и человеке гармонию. Улучшают состояние на энергетическом уровне, то, что в научной литературе именуют биополем. Полезно_знать@Welnessphilosophy.