Секреты здоровья

Здоровым быть легко! С нами вы станете здоровыми на 100%

Православные молитвы за мужа.

17.05.2017 в 23:59

Сила молитвы жены за мужа несравнимо больше, чем даже сила молитвы его матери.

Молитва за мужа ко святому апостолу Симону зилоту.

(О счастье в браке)
.
Святый славный и всехвальный апостоле христов Симоне, сподобивыйся прияти в дом твой в Кане галилейстей господа нашего Иисуса Христа и его пречистую матерь, владычицу нашу богородицу, и очевидцем быти преславнаго чудесе христова, на браце твоем явленнаго, претворения воды в вино! Молим тя с верою и Любовию: умоли Христа господа претворити души наша из грехолюбивых в боголюбивыя; сохрани и соблюди нас молитвами твоими от искушений диавольских и падений греховных, и испроси нам свыше помощь во время уныния и беспомощия нашего; да не преткнемся о камень соблазна, но неуклонно шествуем спасительным путем заповедей христовых, дондеже достигнем оных блаженных обителей райских, идеже ты ныне водворяешися и веселишися. Ей, апостоле спасов! Не посрами нас, крепце на тя уповающих, но буди вам помощник и покровитель во всем житии нашем и помози нам благочестно и богоугодно житие сие временное скончати, благую и мирную христианскую кончину получити и добраго ответа сподобитися на страшнем суде христове; да избежавше мытарств воздушных и власти лютаго миродержца, унаследуем царство небесное и прославим великолепное имя отца и сына и святаго духа, во веки веков. Аминь.

Молитва за мужа святого Василия великого.
(Молитва на любовь мужа к жене).
О страстотерпцы христовы, во граде севастийстем мужественно пострадавшии, к вам, яко молитвенникам нашим усердно прибегаем и просим: испросите у всещедраго бога прощение согрешений наших и жития нашего исправление, да в покаянии и нелицемерной любви друг ко другу поживше, со дерзновением предстанем страшному судищу христову и вашим предстательством одесную праведнаго судии предстанем. Ей, угодницы божии, будите нам, рабам божиим (имена), защитницы от всех враг видимых и невидимых, да под кровом святых ваших молитв избавимся от всех бед, зол и напастей до последнего дне жизни нашея, и тако прославим великое и достопоклоняемое имя вседетельныя троицы, отца и сына и святаго духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Молитва за мужа сорока святым севастийским мученикам.
(О долго находящемся вдали от дома муже).
О, святии, славнии страстотерпцы христовы, четыредесяте, во граде севастии Христа ради мужественно пострадавши, через огонь бо и воду поидосте и, яко Друзи христовы, в покой небесного царствия вшедше, имате велие дерзновение ко пресвятей троице ходатайствовати о роде христианском, наипаче же о почитающих святую память вашу и с верою и Любовию вас призывающих. Испросите у всещедрого бога прощение согрешений наших и жития нашего исправление, да в покаянии и нелицемерной любви друг ко другу поживше, со дерзновением предстанем страшному судищу христову и вашим предстательством одесную праведнаго судии предстанием. Ей, утоцницы божий, будите нам защитницы от всех враг, видимых и невидимых, да под кровом святых ваших молитв избавимся от всех бед, зол и напастей до последняго дне жизни нашея и тако прославим великое и достопокпоняемое имя вседетельныя троицы, отца и сына и святаго духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь. Аминь.

Тропарь, глас 3-й.

Страстотерпцы христовы четыредесяте, во граде севастийстем мужественно пострадавший, чрез огнь и воду прошедший, в покой вечный вшедшии, молитеся о нас ко господу, да жизнь мирну сохранит и души наша спасет, яко человеколюбец.

Кондак, глас 6-й.

Все воинство мира оставльше, на небесех владыце прилепистеся, страстотерпцы господни четыредесять, чрез огнь бо и воду прошедше, блаженнии, достойне восприясте славу с небес и венцев множество.