Секреты здоровья

Здоровым быть легко! С нами вы станете здоровыми на 100%

Молитва пресвятой богородице перед ее иконой "Целительница".

11.11.2016 в 01:34

Молитва беременных женщин о благополучном разрешении и о рождении здоровых детей.

Приими, о, всеблагословенная и всемощная госпоже владычице богородице дево, сия молитвы, со слезами тебе ныне приносимыя от нас, недостойных раб твоих, ко твоему цельбоносному образу пение возсылающих со умилением, яко тебе самой зде сущей и внемлющей молению нашему

. По коемуждо бо прошению исполнение твориши, скорби облегчаеши, немощным здравие даруеши, разслабленныя и недужныя исцеляеши, от бесных бесы прогоняеши, обидимыя от обид избавлявши, прокаженныя очищаеши и малыя дети милуеши; еще же, госпоже владычице богородице, и от уз и темниц свобождаеши и всякия многоразличныя страсти врачуеши: вся бо суть возможна ходатайством твоим к сыну твоему, Христу богу нашему. О, всепетая Мати, пресвятая богородице! Не престай молитися о нас недостойных рабах твоих, славящих Тя и почитающих Тя, и поклоняющихся со умилением пречистому образу твоему, и надежду имущих невозвратну и веру несумненну к тебе, приснодеве преславней и непорочней, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Молитва пресвятой богородице перед ее иконой "Скоропослушница".
Молитва беременных женщин о благополучном разрешении и о рождении здоровых детей.
Преблагословенная владычице, приснодево богородице, бога слова паче всякаго слова на спасение наше рождшая, и благодать его преизобильно паче всех приявшая, море явльшаяся божественных дарований и чудес приснотекущая река, изливающая благость всем, с верою к тебе прибегающим! Чудотворному твоему образу припадающе, молимся тебе, всещедрей матери человеколюбиваго владыки: удиви на нас пребогатыя милости твоя и прошения наша, приносимая тебе, скоропослушнице, ускори исполнити все, еже на пользу во утешение и спасение коемуждо устрояющи. Посети, преблагая, рабы твоя благодатию твоей, подаждь недугующим цельбу и совершенное здравие, обуреваемым тишину, плененным свободу, и различными образы страждущих утеши. Избави, всемилостивая госпоже, всяк град и страну от глада, язвы, труса, потопа, огня, меча и иныя казни временныя и вечныя, матерним твоим дерзновением отвращающи гнев божий; и душевнаго разслабления, обуревания страстей и грехопадений свободи рабы твоя, яко да непреткновенно во всяком благочестии поживше в сем веце, и в будущем вечных благ сподобимся благодатию и человеколюбием сына твоего и бога, емуже подобает всякая слава, честь и поклонение со безначальным его отцем и пресвятым духом, ныне и присно и во веки веков. Аминь.