Секреты здоровья

Здоровым быть легко! С нами вы станете здоровыми на 100%

Православная молитва от пьянства.

03.01.2017 в 23:34

Спаси, господи, и помилуй рабов твоих (имя) словесами божественного евангелия твоего, читаемыми о спасении рабов твоих сих (имя. Попали, господи, терние всех согрешений их, вольных и невольных, и да вселится в них благодать твоя, просвещающая, опаляющая, очищающая всего человека. Во имя отца и сына и святаго духа. Аминь.

Молитва от пьянства святого Вонифатия.

О, многострадальный и всехвальный мучениче Вонифатие! Ко твоему заступлению ныне прибегаем, молений нас, поющих тебе, не отвержи, но милостивно услыши нас. Виждь братию и сестры наша, тяжким недугом пианства одержимыя, виждь того ради от матери своея, церкве христовой, и вечнаго спасения отпадающия. О, святый мучениче Вонифатие, коснися сердцу их данною ти от бога благодатию, скоро возстави от падений греховных и ко спасительному воздержанию приведи их. Умоли господа бога, егоже ради страдал еси, да простив нам согрешения наша, не отвратит милости своея от сынов своих, но да укрепит в нас трезвение и целомудрие, да поможет своею десницею трезвящимся спасительный обет свой до конца сохранити во дни и нощи, в нем бодрствующе и о нем добрый ответ на страшное судилище дати. Приими, угодниче божий, молитвы матерей, о чадех своих слезы проливающих; жен честных, о мужех своих рыдающих, чад сирых и убогих, от пианиц оставленных, всех нас, к иконе твоей припадающих, и да приидет сей вопль наш молитвами ко престолу всевышняго даровати всем по молитвам их здравие и спасение душ и телес, наипаче же царство небесное. Покрый и соблюди нас от лукаваго ловления и всех козней вражиих, в страшный час исхода нашего помози прейти непреткновенно воздушныя мытарства и молитвами твоими избави вечнаго осуждения. Умоли же господа даровати нам к отечеству нашему любовь нелицемерную и непоколебимую, пред врагами церкве святыя видимыми и невидимыми, да покроет нас милость божия в нескончаемыя веки веков. Аминь.

Молитва от пьянства святого Иоанна кронштадского.
Господи, призри милостиво на раба твоего (имя), прельщенного лестью чрева и плотского веселья. Даруй ему (имя), познать сладость воздержания в посте и проистекающих от него плодов духа. Аминь.

Молитва пресвятой богородице и приснодеве Марии пред ее иконой "Неупиваемая Чаша".
О, премилосердая владычице! К твоему заступлению ныне прибегаем, молений наших не презри, но милостивно услыши нас: жен, детей, матерей и тяжким недугом пианства одержимых, и того ради от матере своея - церкви христовой и спасения отпадающих, братьев и сестер, и сродник наших исцели. О, милостивая Мати божия, коснися сердец их и скоро возстави от падений греховных, ко спасительному воздержанию приведи их. Умоли сына своего, Христа бога нашего, да простит нам согрешения наша и не отвратит милости своея от людей своих, но да укрепит нас в трезвении и целомудрии. Приими, пресвятая богородице, молитвы матерей, о чадех своих слезы проливающих, жен, о мужех своих рыдающих, чад, сирых и убогих, заблудшими оставленных, и всех нас, к иконе твоей припадающих. И да приидет сей вопль наш, молитвами твоими, ко престолу всевышняго. Покрый и соблюди нас от лукаваго ловления и всех козней вражиих, в страшный же час исхода нашего помоги пройти непреткновенно воздушныя мытарства, молитвами твоими избави нас вечнаго осуждения, да покрыет нас милость божия в нескончаемые веки веков. Аминь.